Onze werkwijze

Ieder mens is anders en heeft zijn eigen smaak, behoeftes, leefstijl en verlangens. Bij het ontwerpen van een nieuw interieur vinden wij het belangrijk deze smaken, behoeftes, leefstijlen en verlangens te achterhalen. Wij nodigen u hiervoor graag uit in onze winkel, maar het is ook mogelijk om bij u thuis af te spreken. Aan de hand van dit gesprek ontwikkelen wij vervolgens een compleet inrichtingsplan. Dit inrichtingsplan omvat een professioneel interieuradvies op basis van uw behoeftes, verlangens, voorkeuren en budget. U vindt in dit plan persoonlijke adviezen voor kleuren, verlichting, accessoires, vloerbedekking en raamdecoratie. Vervolgens zijn deze adviezen doorvertaald naar een concreet ontwerp voor uw nieuwe interieur.

Vervolgens gaan we weer samen om de tafel. We spreken het plan door en doen zo nodig aanpassingen. Wanneer het voor u helemaal goed voelt gaan we over op de praktische zaken. Samen met u maken we een realistisch tijdschema en beslissen we wanneer uw interieur door onze gespecialiseerde vakmensen onder handen zal worden genomen.

Wanneer uw nieuwe interieur gerealiseerd is, vinden wij het belangrijk dat u 100% tevreden bent. Mocht dit niet het geval zijn, dan drukken wij u op het hart om zeker contact met ons op te nemen. Op deze manier kunnen we samen naar een oplossing zoeken. Bent u helemaal tevreden met uw nieuwe interieur? Dan zouden wij het er leuk vinden als u ons beoordeeld via klantenvertellen.nl. Op deze manier hopen wij steeds meer mensen te mogen helpen bij het kiezen van een nieuw interieur.


Social MediaTwitter berichten

Geplaatst op: 01-12-2017
Interieuradvies dag op 9 december 45 minutes • Gratis Tijdens een persoonlijk interieuradvies van 45 minuten kan... https://t.co/1G2ccSKuW2
Geplaatst op: 04-11-2017
Interieuradvies dag op 9 december 45 minutes • Gratis Tijdens een persoonlijk interieuradvies van 45 minuten kan... https://t.co/dFbcCz7syP
Realisatie & Design: Tagnick Webdevelopment