Over ons

In 1962 richten mijn ouders Megens Woninginrichting op. De winkel wordt geopend op de markt in Grave, de plek waar de huidige winkel zich nog steeds bevindt. Destijds kon men bij mijn ouders terecht voor een bankstel waarbij men kon kiezen tussen vier verschillende kleuren kussens. Daarnaast waren er zo’n twintig rollen gordijnstof op voorraad.

 

In de jaren die daarop volgende groeide Megens Woninginrichting uit tot een succesvolle woonwinkel en tegenwoordig kan men kiezen uit oneindig veel mogelijkheden. Na de vakopleiding woninginrichting nam ik in 1998 het familiebedrijf van mijn ouders over. In 2012 vierden wij ons 50-jarig jubileum en dat zorgt er voor dat we momenteel een begrip zijn geworden in Grave.


Vivante

Sinds 2005 hebben wij ons aangesloten bij Vivante, een kwaliteitsmerk dat 28 woonwinkels in heel Nederland herbergt. Vivante ontwikkelt in samenwerking met verschillende interieurspecialisten een collectie die natuurlijk bij ons verkrijgbaar is. Daarnaast houden wij in samenwerking met Vivante onze productkennis op peil. Zij spijkeren ons bij over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van woninginrichting. Op deze manier kunnen wij u ook in de toekomst van goed advies blijven voorzien.

U bent van harte welkom in onze winkel!

Rob Megens


Social MediaTwitter berichten

Geplaatst op: 01-12-2017
Interieuradvies dag op 9 december 45 minutes • Gratis Tijdens een persoonlijk interieuradvies van 45 minuten kan... https://t.co/1G2ccSKuW2
Geplaatst op: 04-11-2017
Interieuradvies dag op 9 december 45 minutes • Gratis Tijdens een persoonlijk interieuradvies van 45 minuten kan... https://t.co/dFbcCz7syP
Realisatie & Design: Tagnick Webdevelopment