Eaton xComfort

Het Eaton xComfort systeem is een van de domotica systemen die wij van Megens Woninginrichting u aanbieden. Dit huisautomatiseringssysteem biedt u uitgebreide mogelijkheden om het comfort en de sfeer in uw huis naar een hoger niveau te brengen. Dit systeem onderscheidt zich ten opzichte van andere domotica systemen omdat u er niet alleen de apparaten in uw huis mee kunt bedienen, het brengt ook uw energie verbruik in kaart. U kunt gemakkelijk zien op welke punten u eventueel energie kunt besparen en op deze manier kunt u ook nog eens een bijdrage leveren aan een duurzamere maatschappij.

 


De uitgebreide mogelijkheden van xComfort

" width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Het bovenstaande filmpje laat goed zien welke mogelijkheden het Eaton xComfort systeem u allemaal te bieden heeft. U kunt al uw sfeerverlichting met een druk op de knop aan of uit zetten. De gordijnen in uw huis allemaal tegelijkertijd open of dicht doen. Of de verwarming in uw huis vast aanzetten wanneer u in de auto naar huis stapt.


Hoe werkt het?

Het xComfort systeem van Eaton werkt net als de Somfy Tahoma met een soort router die gemakkelijk in uw huis te installeren is. Dit kastje staat in verbinding met het digitale netwerk bij u thuis en zo kunt u via uw smartphone, tablet of computer de aangesloten apparaten in uw huis bedienen. Naast het eaton home-control bieden wij u ook een unieke controller aan van het noorse merk Sensio. Wij van Megens Woninginrichting zijn zelf erg enthousiast over deze Sensio controller en bijbehorende app en raden u dan ook aan van deze app gebruik te maken. Dit omdat de app erg gebruiksvriendelijk is en u op een simpele manier toch erg veel mogelijkheden aanbiedt. Bent u benieuwd naar deze applicatie? In de app- of playstore kunt u hem gratis downloaden en vast uitproberen.


Via smartphone, tabelt of desktop of ‘ouderwets’ met een schakelaar.

Het fijne van domotica is natuurlijk dat u gemakkelijk en snel bepaalde scenario’s kan aanroepen die uw wooncomfort verhogen. U hoeft geen tijd meer te investeren in het aan- en uitschakelen van afzonderlijke apparatuur, maar bestuurt het gemakkelijk via uw devices. Toch heeft u waarschijnlijk niet altijd uw smartphone of tablet binnen handbereik als u bijvoorbeeld uw gordijnen dicht wilt doen of een andere handeling wilt uitvoeren. Eaton heeft als geen ander begrepen dat het gebruiken van schakelaars in uw huis toch erg handig kan blijven, ook en misschien wel vooral als u domotica in huis heeft. Via de app kunt u eenvoudig verschillende acties aan een schakelaar koppelen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een schakelaar naast uw bed te installeren, en hiermee al het licht in uw woning in een keer uit te schakelen. Het fijne aan deze schakelaars, is dat u ze overal kunt bevestigen. De schakelaars werken draadloos en kunnen met een sterke plakstrip zowel aan de muur, als op alle andere denkbare plekken worden bevestigd. Denk bijvoorbeeld aan een schakelaar op uw nachtkastje of op uw bureau, deze schakellaars kunnen ook in het bestaande raamwerk van uw GIRA schakelaars gemonteerd worden, zo blijft alles mooi in hetzelfde design.


Leefscenario’s

Zoals bij alle domotica systemen, heeft u ook bij Eaton xComfort de mogelijkheid leefscenario’s te programmeren. U kunt bijvoorbeeld het scenario ‘wakker worden’ aanmaken en instellen dat uw gordijnen open gaan, uw verwarming aanspringt en de verlichting in uw slaapkamer langzaam sterker wordt. De scenario kunt u aanroepen wanneer u wilt, maar ook iedere ochtend rond een standaard tijd laten beginnen. Daarin heeft u alle vrijheid. Wij van Megens woninginrichting vinden dat deze leefscenario’s het grootste pluspunt zijn van leven met domotica.


Eaton xComfort of Sensio kopen? Het kan bij Megens woninginrichting

Bent u geïnteresseerd geraakt in comfort? Dan kunnen wij u bij Megens Woninginrichting bij uw aankoop begeleiden. Wij zijn van oorsprong woninginrichters, maar hebben ons afgelopen jaren ook gespecialiseerd op het gebied van domotica. Samen met u gaan we graag op zoek naar dé domotica producten die voor u interessant zijn en waarmee uw leefcomfort wordt verhoogt. Heeft u vragen? Wilt u gewoonweg meer weten over dit domotica systeem of bent u benieuwd hoe het is om te wonen in een huis met domotica? Brengt u gerust eens een bezoek aan onze winkel in Grave hier hebben wij een speciale showroom ingericht welke alle mogelijkheden verrassend laat zien.


Social MediaTwitter berichten

Geplaatst op: 01-12-2017
Interieuradvies dag op 9 december 45 minutes • Gratis Tijdens een persoonlijk interieuradvies van 45 minuten kan... https://t.co/1G2ccSKuW2
Geplaatst op: 04-11-2017
Interieuradvies dag op 9 december 45 minutes • Gratis Tijdens een persoonlijk interieuradvies van 45 minuten kan... https://t.co/dFbcCz7syP
Realisatie & Design: Tagnick Webdevelopment