Luxe bedtextiel

Naast luxe bedden, kunt u bij Megens Woninginrichting ook terecht voor luxe bedtextiel. Voor dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens en kussens kunt u terecht in onze winkel of op onze webwinkel. Hieronder leest u meer over de producten die wij in ons assortiment hebben. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze winkel om het assortiment te komen bekijken.

Dekbedden

De keuze voor een dekbed is erg belangrijk voor uw slaapcomfort. Vooral de keuze voor het juiste vulmiddel is hierbij van belang. U kunt kiezen voor een dekbed dat gevuld is met dons, scheerwol of textielvezel. Ieder vulmiddel heeft zo zijn voor- en zijn nadelen. Het is belangrijk te kiezen voor het materiaal dat het beste bij u past. Natuurlijk kunnen wij u van persoonlijk advies voorzien wanneer u op zoek bent naar een nieuw dekbed.

Dons is al eeuwenlang het ideale vulmiddel voor dekbedden. Dit wonder van moeder natuur, met zijn talloze luchtkussentjes tussen de haartjes biedt een optimale warmte-isolatie, neemt vocht op en transporteert deze direct naar de omgevingslucht. Het lichaam blijft droog en warm.

Scheerwol geldt als een van de oudste natuurhaarsoorten die worden gebruikt. De wol kan tot 30% van het eigen gewicht aan vocht opnemen zonder klam aan te voelen. Tevens kan deze wol dit vocht weer snel afgeven aan de buitenlucht. Zo ontstaat een aangenaam warm slaapklimaat in elk jaargetijde.

Textielvezel dekbedden en hoofdkussens met een vulling van moderne textielvezels verbinden functionaliteit, optimaal wascomfort en hygiëne met de voordelen van een soepel, licht materiaal. De producten zijn wasbaar tot 60°C, bestand tegen de droger en bij uitstek geschikt voor allergiepatiënten.

Dekbedovertrekken

Natuurlijk kunt u bij Megens Woninginrichting ook terecht voor luxe dekbedovertrekken. In ons assortiment vindt u dekbedovertrekken van verschillende materialen, allen van goede kwaliteit. Zo kunt u bij ons terecht voor katoenen en satijnen dekbedovertrekken. Katoen is door haar vochtopnemende kwaliteit erg prettig om onder de slapen. Daarnaast is slapen onder satijn ook erg populair. Ook satijn neemt vocht op terwijl u slaapt en het materiaal valt daarnaast heerlijk soepel en zacht. Komt u eens langs in onze winkel om ons luxe bedtextiel te bekijken.

Leuke tip: Geef eens een dekbedovertrek cadeau! Voor een geliefde of familielid is het bijvoorbeeld leuk een dekbedhoes met een roos of een romantisch gedicht hierop cadeau te geven.

Hoeslakens

Ook voor hoeslakens kunt u natuurlijk bij ons terecht. Wij hebben bijvoorbeeld hoeslakens van Formesse Bella Donna in ons assortiment. Aan de hoeslakens is 3% Elastan toegevoegd waardoor de hoeslakens een grote elasticiteit hebben. De hoeslakens van Formesse Bella Donna passen perfect en u heeft nooit meer last van plooien. Komt u eens langs om onze hoeslakens en de rest van ons luxe bedtextiel te komen bekijken.

Kussens

Tot slot kunt u ook voor hoofdkussens bij ons terecht. Een goed kussen geeft u hoofd en nek de ondersteuning die ze nodig hebben en voorkomt hiermee hoofdpijn, nek- en rugklachten. De keuze voor een bepaald kussens wordt bepaald door uw slaaphouding, lichaamsgewicht en de breedte van uw schouders. Daarnaast speelt uw persoonlijke voorkeur natuurlijk een grote rol. Bij Megens Woninginrichting vindt u o.a. kussens die gevuld zijn met Comforel, een synthetische holle vezel, die een uitstekende veerkracht combineert met een goede vochtregulatie. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een natuurlijk vulmateriaal zoals eendenveertjes of ganzendons. De ganzendonzen kussens voelen heerlijk zacht en voegen zich geheel naar uw hoofd. Als laatst kunt u ook kiezen voor een kussen van het uiterst veerkrachtige latex. Natuurlijk kunnen wij u vakkundig en persoonlijk adviseren bij de aankoop van een hoofdkussen.

Onze merken in bedtextiel zijn o.a. Optisleep, Brinkhaus, HnL Living, Beddinghouse, Cevilit, Snurk, KAAT Amsterdam, Riviera Maison en Formesse.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over ons luxe bedtextiel? Dan kunt u natuurlijk altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wellicht ook interessant voor u: Luxe bedden


Social MediaTwitter berichten

Geplaatst op: 01-12-2017
Interieuradvies dag op 9 december 45 minutes • Gratis Tijdens een persoonlijk interieuradvies van 45 minuten kan... https://t.co/1G2ccSKuW2
Geplaatst op: 04-11-2017
Interieuradvies dag op 9 december 45 minutes • Gratis Tijdens een persoonlijk interieuradvies van 45 minuten kan... https://t.co/dFbcCz7syP
Realisatie & Design: Tagnick Webdevelopment