Luxe bedden

Bij Megens Woninginrichting kunt u ook terecht voor luxe bedden. Omdat we een groot gedeelte van ons leven in bed doorbrengen, is de keuze voor een bed erg belangrijk. Wanneer u op zoek bent naar een nieuw bed, zijn er tal van keuzes die u moet maken. Wilt u bijvoorbeeld een hard of een zacht matras? Een hoog of een laag bed? En welke bodem past het best bij u. Wij helpen u graag bij het maken van deze keuzes en gaan samen met u op zoek naar het bed dat het beste bij u past. Komt u gerust eens langs in onze winkel in het hartje van Grave om u te laten adviseren en bekijk hieronder vast de merken die wij in ons assortiment hebben.

Optisleep 4000

Gezond en comfortabel slapen. Jaar in, jaar uit. Dat is en blijft het uitgangspunt van OptiSleep. Een merk dat staat voor vakmanschap en kwaliteit. De OptiSleep-collectie bestaat uit matrassen, bedbodems, dekbedden en kussens. Stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige materialen. De OptiSleep-producten vormen dan ook de comfortabele basis voor een optimale nachtrust. Net als de Auping Auronde, biedt de Optisleep 4000 u tal van verschillende mogelijkheden om het bed op uw wensen en behoeftes af te stemmen. Zo wordt uw slaapcomfort gegarandeerd. Komt u eens langs in onze winkel om te bekijken of de Optisleep 4000 iets voor u is.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over deze luxe bedden? Dan kunt u natuurlijk altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wellicht ook interessant voor u: Bedtextiel


Social MediaTwitter berichten

Geplaatst op: 01-12-2017
Interieuradvies dag op 9 december 45 minutes • Gratis Tijdens een persoonlijk interieuradvies van 45 minuten kan... https://t.co/1G2ccSKuW2
Geplaatst op: 04-11-2017
Interieuradvies dag op 9 december 45 minutes • Gratis Tijdens een persoonlijk interieuradvies van 45 minuten kan... https://t.co/dFbcCz7syP
Realisatie & Design: Tagnick Webdevelopment