Luxe raamdecoratie

Bent u op zoek naar luxe raamdecoratie? Dan kunt u in ons assortiment uw hart ophalen. Wij hebben verschillende soorten raamdecoratie in ons assortiment en de mogelijkheden zijn eindeloos. Hieronder leest u over alle raamdecoraties die wij in ons assortiment hebben en kunt u vast wat inspiratie opdoen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel om de collectie te komen bekijken. Wij gaan dan graag samen met u op zoek naar de raamdecoratie die het beste bij u past.

Duo-rolgordijnen

Het duo-rolgordijn combineert sfeer en stijl in één uniek product. Pure fashion voor je raam! In onze collectie vindt u oneindig veel maten en kleuren.

Horizontale Jaloezieën

De horizontale jaloezie is modieuzer dan ooit tevoren! Onze nieuwe collectie horizontale jaloezieën biedt eindeloze variaties door de vele materialen en kleuren. Kies voor aluminium, transparante kunststof of hout.

Plissé- en dupligordijnen

Plissé- en dupligordijnen zijn bij uitstek geschikt voor bijzondere raamvormen. Van driehoeksramen en trapeziumramen tot ronde ramen en serres: u vindt altijd het perfecte plissé- of dupligordijn. Een bijkomend voordeel is dat een plissé- of dupligordijn geluiddempend werkt, ideaal wanneer u een parket- of laminaatvloer heeft.

Vouwgordijnen

Kiest u voor vouwgordijnen dan kiest u voor sfeer. Onze collectie biedt een keuze uit verschillende modellen en voor elk interieur is er een passend vouwgordijn. Met een aanbod van 300 prachtige stoffen en veel decoratieve mogelijkheden kunt u uw vouwgordijn perfect op uw eigen wensen afstemmen. Klassiek of juist modern, deze collectie zal u niet teleurstellen.

Facette Shades

Kiest u voor Luxaflex Facette Shades dan kiest u voor innovatieve en luxe raamdecoratie. Facette Shades zijn vervaardigd uit een driedimensionale stof bestaande uit twee stoflagen die u ten opzichte van elkaar kunt bewegen. Licht en privacy kunt u volledig naar eigen wens regelen met de afwisselend doorzichtige en ondoorzichtige segmenten. Ontdek zelf de mogelijkheden van Facette Shades! Ze bewijzen dat stijl en functionaliteit perfect samen kunnen gaan.

Shutters als luxe raamdecoratie

Een shutter is een houten binnenzonwering die zich naar binnen opent en precies op maat gemaakt wordt. Shutters brengen een tropische sfeer met zich mee. Ze dempen fel zonlicht, bieden optimale privacy en passen in elke interieur modern of klassiek. Shutters: een raamdecoratie gemakkelijk in onderhoud, zeer duurzaam, enorm isolerend, leverbaar in vrijwel alle mogelijkheden en naar uw wensen exact op maat gemaakt. Shutters passen vrijwel in elk interieur.


Social MediaTwitter berichten

Geplaatst op: 01-12-2017
Interieuradvies dag op 9 december 45 minutes • Gratis Tijdens een persoonlijk interieuradvies van 45 minuten kan... https://t.co/1G2ccSKuW2
Geplaatst op: 04-11-2017
Interieuradvies dag op 9 december 45 minutes • Gratis Tijdens een persoonlijk interieuradvies van 45 minuten kan... https://t.co/dFbcCz7syP
Realisatie & Design: Tagnick Webdevelopment