Gordijnen

Bent u op zoek naar nieuwe gordijnen? Dan kunt u in onze collectie uw hart ophalen. Ons huismerk, Vivante, biedt u een complete range gordijnen van de beste kwaliteit. In de collectie van Vivante vindt u sfeervolle gordijnstoffen met doeksoorten en designs die een breed publiek aanspreken. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor gordijnen van het merk Eijffinger. Dit merk staat vooral bekend om haar eigentijdse en romantische gordijnen. Verder vindt u in onze winkel ook gordijnen van de merken ByTzumArtelux, Kendix, dePloeg, van den AckerChristian Fischbacher en Club Creation by Jab.

Transparanten

Naast overgordijnen kunt u bij ons ook terecht voor transparanten, ook wel vitrage of in-betweens genoemd. Bent u op zoek naar nieuwe gordijnen en lijkt vitrage of inbetweens u wel wat? Dan hebben wij wederom een ruim assortiment waar u uit kunt kiezen. Het bijzondere aan transparanten is dat het zorgt voor een mooie lichtinval in uw woning. Heeft u liever niet dat er van buiten naar binnen wordt gekeken? Dan kunt u bij ons ook terecht voor zichtdichte vitrage of in-betweens. De transparante stoffen kunnen worden verwerkt tot gordijnen met vlinder- of tripple plooien, maar voor een meer moderne afwerking kunt u ook kiezen voor de retourplooi of de strakke waveplooi.

Voering

De gordijnen die wij in ons assortiment hebben, kunnen gevoerd worden mocht u dat willen. Voering heeft vele praktische voordelen. Een gevoerd gordijn verlengt de levensduur van de meeste gordijnen, isoleert beter en geeft een grotere mate van privacy. Daarnaast ziet het gordijn er professioneler uit en blijft langer in vorm. Ook de kleuren van de stof worden behouden en beter getoond door de bescherming en achtergrond van voering.

Nieuwe gordijnen op maat laten maken

Wanneer u in onze winkel gordijnen bestelt, zorgen wij er voor dat u een perfect product geleverd krijgt. Onze vakmensen maken uw gordijnen snel en vakkundig op maat zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe gordijnen.

De expertise van Megens Woninginrichting

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste gordijnen erg lastig is. Gordijnen zijn erg bepalend voor de uitstraling van uw woning en moeten daarom goed aansluiten bij de rest van uw interieur. Wij van Megens Woninginrichting staan natuurlijk altijd voor u klaar om u van persoonlijk en vakkundig advies te voorzien. Komt u gerust eens lang in onze winkel! Natuurlijk kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.


Social MediaTwitter berichten

Geplaatst op: 01-12-2017
Interieuradvies dag op 9 december 45 minutes • Gratis Tijdens een persoonlijk interieuradvies van 45 minuten kan... https://t.co/1G2ccSKuW2
Geplaatst op: 04-11-2017
Interieuradvies dag op 9 december 45 minutes • Gratis Tijdens een persoonlijk interieuradvies van 45 minuten kan... https://t.co/dFbcCz7syP
Realisatie & Design: Tagnick Webdevelopment