Buitenzonwering

Onze keuze in buitenzonwering is enorm!

Wij komen dan ook graag bij u thuis om u een passend advies te geven, zodat u jarenlang binnen maar natuurlijk ook buiten kunt genieten van de zon. De combinatie met Domotica kunt u in onze showroom komen ervaren..


Markiezen

Markiezen kenmerken zich door de rustieke uitstraling. Ze verfraaien uw woning zoals bijna geen ander product dit kan.

Naast koordbediening is het ook mogelijk markiezen elektrisch te bedienen bijvoorbeeld d.m.v. een afstandbediening. Kortom: Comfort en controle heeft ú in de hand.


Screens

De strakke vormgeving van screens geven uw huis een moderne uitstraling. Het screendoek zorgt ervoor dat zonnestralen en warmte buiten gehouden worden en u niet zullen hinderen terwijl u nog wel zicht naar buiten hebt. Ook zijn screendoeken optimaal bestand tegen weersinvloeden en zijn rot- en schimmelvrij.

Graag geven we u een passend advies met betrekking tot de uitvoeringen en kleurmogelijkheden in screens.


Knikarmschermen

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een scherm dat niet alleen schaduw creëert, maar waar u ook lekker onder kunt zitten en onderdoor kunt lopen? Dan is het knikarmscherm de juiste keuze.

Of is een vrije doorloop niet per se noodzakelijk en hebt u last van lage zoninval? Een uitvalscherm biedt in dat geval uitkomst!


Social MediaTwitter berichten

Geplaatst op: 01-12-2017
Interieuradvies dag op 9 december 45 minutes • Gratis Tijdens een persoonlijk interieuradvies van 45 minuten kan... https://t.co/1G2ccSKuW2
Geplaatst op: 04-11-2017
Interieuradvies dag op 9 december 45 minutes • Gratis Tijdens een persoonlijk interieuradvies van 45 minuten kan... https://t.co/dFbcCz7syP
Realisatie & Design: Tagnick Webdevelopment