Behang

Behang kiezen een hele tobberij? Niet bij Vivante. Niet alleen vanwege de keus in behang, want die is uiteraard groot genoeg. Maar vooral omdat we samen met u onze aandacht aan behang geven. Welke kleursfeer of dessin/creatie u ook zoekt. En natuurlijk vindt u in onze collecties decorstoffen en vloerbedekkingen met uitstekende combinatiemogelijkheden.

Ontwikkelingen staan niet stil. Ook niet op behanggebied. Smartpaper is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van behang. Door het toepassen van een non-woven vlies als materiaal in de plaats van papier, is het behang niet alleen veel sterker geworden, maar vooral het behangen veel eenvoudiger geworden. Opplaken en verwijderen is een fluitje van een cent. De banen worden droog op de voorgelijmde muur geplakt!


Clover van Eijffinger

“Een royaal appartement, met uitzicht over de rivier. Zachtjes deinen de voile gordijnen in de wind. De balkondeur ietwat open, een verfrissend briesje komt binnen. Een oase van rust en ruimte boven het stadsgedruis. Volledig uitgerust ontwaken.

De rimpelingen in het water waaieren steeds verder uit. Het eerste sprankje zon verlicht voorzichtig de textuur op de muren en onthult meer en meer details. Een harmonieus klaverdessin vol diepte en glans. De natuurlijke materialen en uitnodigende vormen van het interieur creëren een volmaakte balans.

Clover is zowel ingetogen als sprankelend, met evenwichtige patronen en structuren. Uitgestrooide bloesems, ronde vormen, vervaagde strepen. Cirkels met fijne lijnen, die net als in een Japanse tuin meditatief getrokken lijken te zijn.
Natuurlijke kleuren, getemperde tinten, lichtglanzend parelmoer, oliekleurige pastels en verweerde edelmetalen vullen elkaar prachtig aan. Verstilling van buiten geeft rust van binnen.

Clover brengt ook uw huis in balans.


Tribute van Eijffinger

“Een plein, een villa, een rijk gedekte tafel. De laatste zonnestralen glijden over torens, trappen, tegels en theekopjes en zetten alles in een gouden gloed. Op dit uur van de dag lijkt de tijd stil te staan. Het decor is eeuwenoud, zorgvuldig ontworpen door generaties beeldhouwers, schilders, tapijtwevers, glasblazers en zilversmeden. In één magisch moment smelten heden en verleden samen.

Sta stil om te genieten van de bijzondere architectuur. Laat je hand glijden over het gladde houtsnijwerk van een trapleuning. Zie de reflecties van een kroonluchter in een verweerde spiegel. Bewonder de patronen van een handgeknoopt tapijt. Volg met je ogen de arabesken op een stucco plafond en de kleurschakeringen van een marmeren vloer. Laat je verleiden door het matte patina van een bronzen ornament. Koester je in de weelde van geborduurde zijde.
Geef kleur aan je leven met je ervaringen en herinneringen.

Laat je liefde voor tradities en tijdloze luxe zien in je interieur. Geef je erfstukken en vondsten een hoofdrol. Combineer glanzende meubelen met verfijnde reissouvenirs en antieke gebruiksvoorwerpen. Echo’s van eeuwenoud vakmanschap voor een elegant en uitnodigend interieur van nu.“


Social MediaTwitter berichten

Geplaatst op: 01-12-2017
Interieuradvies dag op 9 december 45 minutes • Gratis Tijdens een persoonlijk interieuradvies van 45 minuten kan... https://t.co/1G2ccSKuW2
Geplaatst op: 04-11-2017
Interieuradvies dag op 9 december 45 minutes • Gratis Tijdens een persoonlijk interieuradvies van 45 minuten kan... https://t.co/dFbcCz7syP
Realisatie & Design: Tagnick Webdevelopment