Vinyl vloerbedekking

Vinyl is een kunststof vloerbedekking met vele creatieve mogelijkheden. Vinyl vloerbedekking is verkrijgbaar in tal van verschillende designs, kleuren en reliëfs en zo is er altijd wel een vloer die bij u past. Wij van Megens Woninginrichting hebben onder andere het vinyl merk Novilon in onze collectie. De vloeren van Novilon zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit zodat u jaren kunt genieten van uw nieuwe vloer. Hieronder vertellen we u meer over de vele voordelen van vinyl en kunt u vast een kijkje nemen in de collectie van Novilon.

De voordelen

Vinyl heeft vele voordelen. Zo is de vloer geschikt voor iedere ruimte en kan ook prima in de badkamer of wc worden gelegd. Daarnaast is vinyl een erg stille vloer. De vloer is geluiddempend en u zult hierdoor dus weinig last hebben van loopgeluiden. De grootste voordelen van Vinyl zijn echter haar duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Vinyl is erg kras- en deukbestendig en slijtage zal niet snel zichtbaar zijn op dit vloertype. Wanneer u kiest voor een vloer van vinyl, zult u jaar in jaar uit kunnen genieten van een prachtige vloer zonder dat leefsporen hier snel zichtbaar op zijn. Daarnaast heeft u er ook nog eens weinig onderhoud aan. Om Novilon jarenlang mooi te houden adviseren wij daarom Forbo Monel Floorcare te gebruiken. Uw vloer wordt hierdoor beschermd, waardoor het vuil zich niet kan hechten en gewoon kan worden weggewist.

Het assortiment van Novilon

Wanneer u op zoek bent naar vinyl vloerbedekking, dan kunt u bij Megens Woninginrichting kiezen uit een ruim assortiment. Wij bieden u het merk Novilon aan, dat beschikt over verschillende collecties kwalitatief hoogwaardig vinyl. Misschien is de Novilon Nova collectie iets voor u? In deze collectie vindt u vinyl vloeren met een hout design. De ‘hout look’ is zo realistische dat deze vinyl vloeren nauwelijks van echte houten vloeren te onderscheiden zijn. Het is een luxe en elegante collectie en vormt een goede basis voor een gezellig interieur. Past een betonmotief of een krachtige steentint beter bij u? Dan biedt de Viva collectie van Novilon u een uitkomst. Hier vindt u stijlvolle vinyl designs die uitermate geschikt zijn voor een druk en hectisch gezinsleven. Naast deze twee collecties heeft Novilon nog een aantal andere interessante collecties die zeker het bekijken waard zijn wanneer u op zoek bent naar vinyl vloerbedekking. Brengt u eens een bezoekje aan onze winkel om onze vinyl collectie te bekijken of laat u hieronder vast inspireren over de verschillende mogelijkheden.

 

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Dan kunt u natuurlijk altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ook interessant voor u: ParketTapijtPVC strokenLaminaatLinoleum of Karpetten.


Social MediaTwitter berichten

Geplaatst op: 01-12-2017
Interieuradvies dag op 9 december 45 minutes • Gratis Tijdens een persoonlijk interieuradvies van 45 minuten kan... https://t.co/1G2ccSKuW2
Geplaatst op: 04-11-2017
Interieuradvies dag op 9 december 45 minutes • Gratis Tijdens een persoonlijk interieuradvies van 45 minuten kan... https://t.co/dFbcCz7syP

Coral houdt vuil buiten

Uw vloer blijft er jarenlang schoon en representatief uitzien als u gebruik maakt van een Coral schoonloopmat. Of er nu sprake is van regen, sneeuw, zand of modder. Een schoonloopmat van Coral houdt zowel vuil als vocht buiten de deur. Coral is er in verschillende kwaliteiten en kleuren zodat er altijd een mooie combinatie met uw vloer gemaakt kan worden.

Realisatie & Design: Tagnick Webdevelopment