Tapijt op maat

Tapijt op maat Bent u op zoek naar tapijt op maat? Dan bent u bij Megens Woninginrichting aan het juiste adres. De vloer neemt een groot gedeelte van de ruimte in beslag. Het type tapijt en de kleuren ervan zijn bepalend voor de uitstraling van uw interieur. Wij hebben in ons assortiment een ruime keuze aan tapijt, dat altijd op uw persoonlijke wensen kan worden aangepast. Natuurlijk staan wij voor u klaar om u te adviseren bij de aankoop van een tapijt. Wij denken graag met u mee!

De voordelen

Tapijt heeft vele voordelen. Een mooi tapijt geeft sfeer en warmte aan een woning en is vaak een goede basis voor een stijlvolle inrichting. Daarnaast is dit zachte vloertype ook ideaal om de akoestiek in uw huis te verbeteren. Tapijt absorbeert namelijk het geluid en weerkaatst het niet, zoals dit bij een harde vloer wel gebeurd. Het grootste voordeel van tapijt is volgens ons het behaaglijke gevoel dat dit vloertype met zich meebrengt. Op blote voeten door het huis lopen is heerlijk wanneer u een tapijt vloer heeft.

Een Shaggy hoogpool tapijt op maat

Hoogpolige tapijten zijn momenteel erg populair en om die reden hebben wij een aantal Shaggy hoogpolige tapijten geselecteerd welke in iedere gewenste afmeting te verkrijgen zijn. Hiernaast is het ook mogelijk een tapijt op maat te laten maken. Bij ons in de winkel kunt u uw eigen kleurcompositie samenstellen door te kiezen uit de tientallen stalen die wij op voorraad hebben. Stel uw eigen tapijt samen en kies de kleur, dikte en afmeting die het beste bij u en uw interieur past. Natuurlijk staan wij voor u klaar om u te adviseren wanneer u uw tapijt op maat wil laten maken.

Bonaparte Vintage

Naast de tapijten van Shaggy, hebben wij ook de vintage collectie van Bonaparte in ons assortiment. De tapijten uit deze collectie geven uw interieur een uniek en doorleeft karakter. Door de klassieke vervaagde designs in de moderne kleurencombinaties ontstaat er een vintage look die goed past binnen de hedendaagse woontrend. De tapijten van Bonaparte zijn geschikt voor het gehele vloeroppervlak maar het is ook mogelijk een kleed op maat te laten maken. Komt u gerust eens langs bij ons in de winkel om de tapijten van Bonaparte te komen bekijken en u te laten inspireren door de verschillende mogelijkheden.

Desso

Als laatste kunt u bij ons ook terecht voor een tapijt van het merk Desso. Dit merk heeft verschillende prachtige tapijten in haar collectie die natuurlijk via Megens Woninginrichting te verkrijgen zijn. Om de luchtkwaliteit in huis te verbeteren heeft Desso hiernaast ook een nieuw en innovatief tapijt ontwikkeld: Desso Airmaster for Home. Dit tapijt houdt fijne stofdeeltjes tot 8 keer beter vast dan een gladde vloer. Dit tapijt zorgt er voor dat de hoeveelheid opdwarrelende stof sterk verminderd waardoor u veel minder stof inademt. Dit tapijt houdt de fijne stofdeeltjes vast in speciale garens tot de volgende stofzuigbeurt.

Bent u op zoek naar tapijt of denkt u er aan een tapijt op maat samen te stellen? Komt dan eens langs in onze winkel om de mogelijkheden te verkennen en u te laten adviseren. Natuurlijk kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ook bij ons verkrijgbaar zijn o.a. de tapijten van vanBesouw, Jabo en Cunera!

Ook interessant voor u: Parket, PVC, Vinyl, Laminaat, Linoleum of Karpetten.


Coral houdt vuil buiten

Uw vloer blijft er jarenlang schoon en representatief uitzien als u gebruik maakt van een Coral schoonloopmat. Of er nu sprake is van regen, sneeuw, zand of modder. Een schoonloopmat van Coral houdt zowel vuil als vocht buiten de deur. Coral is er in verschillende kwaliteiten en kleuren zodat er altijd een mooie combinatie met uw vloer gemaakt kan worden.


Social MediaTwitter berichten

Geplaatst op: 01-12-2017
Interieuradvies dag op 9 december 45 minutes • Gratis Tijdens een persoonlijk interieuradvies van 45 minuten kan... https://t.co/1G2ccSKuW2
Geplaatst op: 04-11-2017
Interieuradvies dag op 9 december 45 minutes • Gratis Tijdens een persoonlijk interieuradvies van 45 minuten kan... https://t.co/dFbcCz7syP
Realisatie & Design: Tagnick Webdevelopment