pvc stroken 

 


PVC stroken vloer

Een PVC stroken vloer wordt ook wel een kunststof parket vloer genoemd. De vloer wordt gemaakt van verschillende lagen hoogwaardig PVC en is verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende designs. Doordat de techniek voor het maken van deze vloeren afgelopen jaren sterk verbeterd is, zijn PVC vloeren tegenwoordig nauwelijks meer te onderscheiden van echte houten vloeren. U beleeft het gevoel van hout, maar geniet van de voordelen van PVC.

De voordelen van PVC

Een PVC vloer brengt vele voordelen met zich mee. Zo is een PVC vloer een goede uitkomst wanneer u veel waarde hecht aan duurzaamheid. Deze vloer kan goed tegen een stootje, is kras- en slijtvast en viezigheid poetst u er zo vanaf. Het is een vloer die niet tot nauwelijks onderhouden hoeft te worden maar er toch jaar in jaar uit prachtig uit blijft zien. De diverse onderhoudsmiddelen voor uw PVC vloer zijn bij Megens Woninginrichting uit voorraad leverbaar.

Een uitgebreid assortiment

Wanneer een PVC stroken vloer voor u een uitkomst biedt, heeft u keuze uit een ruim assortiment. U kunt kiezen tussen verschillende afmetingen, kleuren en patronen en er is altijd wel een PVC vloer die bij u past. Bekijk de afbeeldingen hieronder en laat u inspireren door de mogelijkheden die PVC u te bieden heeft. Natuurlijk kunt u ook altijd langskomen in onze winkel in Grave om ons uitgebreide assortiment in het echt te bezichtigen. Wij adviseren u dan graag bij de aankoop van een PVC stroken vloer en gaan, onder het genot van een kopje koffie, graag met u op zoek naar het design wat het beste bij u past.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Dan kunt u natuurlijk altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ook bij ons verkrijgbaar zijn o.a. de PVC stroken van VTwonen en MFLor en Therdex!

Ook interessant voor u: ParketTapijtVinylLaminaatLinoleum of Karpetten.


Social MediaTwitter berichten

Geplaatst op: 01-12-2017
Interieuradvies dag op 9 december 45 minutes • Gratis Tijdens een persoonlijk interieuradvies van 45 minuten kan... https://t.co/1G2ccSKuW2
Geplaatst op: 04-11-2017
Interieuradvies dag op 9 december 45 minutes • Gratis Tijdens een persoonlijk interieuradvies van 45 minuten kan... https://t.co/dFbcCz7syP

Coral houdt vuil buiten

Uw vloer blijft er jarenlang schoon en representatief uitzien als u gebruik maakt van een Coral schoonloopmat. Of er nu sprake is van regen, sneeuw, zand of modder. Een schoonloopmat van Coral houdt zowel vuil als vocht buiten de deur. Coral is er in verschillende kwaliteiten en kleuren zodat er altijd een mooie combinatie met uw vloer gemaakt kan worden.

Realisatie & Design: Tagnick Webdevelopment