Houten vloer

Parket vloeren zijn al lange tijd erg populair. De vloer vormt de basis van uw interieur en een mooie houten parketvloer is vaak een goede ‘fundering’ voor een sfeervolle inrichting. Omdat de vloer de basis van uw interieur vormt, is de keuze van een vloer erg belangrijk. Wij bieden u daarom de mogelijkheid aan om uw parket vloer geheel naar eigen wens samen te stellen. Natuurlijk staan wij voor u klaar om u tijdens de keuze voor een (nieuwe) vloer te voorzien van passend en persoonlijk advies. Komt u eens langs in onze winkel om onze collectie te bekijken en lees hieronder over de verschillende parket vloeren die wij in ons assortiment hebben.

Dageraad vloeren

De collectie bevat 5 verschillende formaten die leverbaar zijn in 8 verschillende afwerkingen en in diverse patronen gelegd kunnen worden, zodat er altijd een vloer gemaakt kan worden die bij u past. Kom langs in onze winkel om deze prachtige Dageraad collectie te bekijken. Ook kunt u via de Dageraad Designer alvast een goede indruk krijgen van de verschillende vloeren.

Duoplank/Multiplank

Een Duoplank of Multiplank parket is een gelaagd parket met multiplex als onderlaag en parket als toplaag. De vloer kan verouderd, geborsteld of gerookt worden en u kunt ook nog kiezen uit lak of olie in kleur of naturel. Er zijn dus tal van verschillende mogelijkheden voor duoplank of multiplank vloeren. Deze vorm van parket vloeren kent daarnaast veel voordelen! Zo oogt de vloer als een massieve houten vloer, maar is hij gemakkelijker te leggen én geschikt voor vloerverwarming. Bij Megens Woninginrichting hebben wij een uitgebreid aanbod duoplank en multiplank vloeren. Natuurlijk adviseren wij u graag en helpen wij u bij het kiezen van de juiste vloer.

Verouderde vloeren

Ook een verouderde parket vloer behoort tot de mogelijkheden. Hoe goed u uw vloer ook verzorgt en hoe voorzichtig u ook met uw parket bent, na verloop van tijd ontstaan er hoe dan ook deukjes en krasjes. Deze deukjes en krasjes hoeven echter helemaal niet nadelig te zijn voor de uitstraling van uw vloer. Wij vinden dat een houten vloer met de jaren mooier wordt en vinden juist dat deze deukjes en krasjes een vloer karakter geven. Wanneer u gecharmeerd bent van een verouderde vloer, hoeft u natuurlijk geen jaren te wachten tot het gebruik zijn sporen heeft achtergelaten. Verouderde vloeren zijn gewoon bij ons in de winkel verkrijgbaar. Het voordeel van een verouderde parket vloer is dat u nooit meer bang hoeft te zijn voor beschadigingen, want beschadigingen heeft deze vloer van nature al. Daarnaast is verouderd parket erg onderhoudsarm en hoeft het niet regelmatig geschuurd of gelakt te worden.

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer en overweegt u een parket vloer te nemen? Komt u dan gerust eens lang in onze winkel om de mogelijkheden te bekijken. Natuurlijk kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ook interessant voor u: PVCTapijtVinylLaminaatLinoleum of Karpetten.


Social MediaTwitter berichten

Geplaatst op: 01-12-2017
Interieuradvies dag op 9 december 45 minutes • Gratis Tijdens een persoonlijk interieuradvies van 45 minuten kan... https://t.co/1G2ccSKuW2
Geplaatst op: 04-11-2017
Interieuradvies dag op 9 december 45 minutes • Gratis Tijdens een persoonlijk interieuradvies van 45 minuten kan... https://t.co/dFbcCz7syP

Coral houdt vuil buiten

Uw vloer blijft er jarenlang schoon en representatief uitzien als u gebruik maakt van een Coral schoonloopmat. Of er nu sprake is van regen, sneeuw, zand of modder. Een schoonloopmat van Coral houdt zowel vuil als vocht buiten de deur. Coral is er in verschillende kwaliteiten en kleuren zodat er altijd een mooie combinatie met uw vloer gemaakt kan worden.

Realisatie & Design: Tagnick Webdevelopment