Marmoleum vloer

Marmoleum, ook wel linoleum genoemd, is een vloertype dat gemaakt wordt van natuurlijke materialen zoals lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Het is een erg duurzaam vloertype dat voornamelijk wordt gebruikt voor projecttoepassingen zoals projectruimten, scholen en kantoren. Alhoewel marmoleum uitermate geschikt is voor dit soort ruimtes, kiest men ook steeds vaker voor marmoleum vloeren in particuliere woonruimtes. Net gek, want marmoleum biedt veel mogelijkheden voor een stijlvolle inrichting en daarnaast zitten er erg veel voordelen aan dit vloertype.

De voordelen van marmoleum

Een groot voordeel van een marmoleum vloer is dat u er jarenlang plezier van kunt hebben. Marmoleum gaat ongeveer 20 tot 25 jaar mee en dat zorgt er voor dat u jaren lang plezier kunt hebben van deze vloer. Daarnaast wordt marmoleum gemaakt van natuurlijke materialen en is dit vloertype niet schadelijk voor het milieu. Het fijne aan marmoleum is dat het zich aanpast aan de temperatuur van de ruimte en hierdoor niet koud aanvoelt. Ook is dit vloertype goed te combineren met vloerverwarming en zodat lopen op blote voeten helemaal een feestje wordt. Marmoleum is een duurzaam materiaal dat het mooist blijft wanneer het regelmatig wordt onderhouden. Uw vloer regelmatig dweilen met Forbo Monel is voldoende om hem in goede staat te houden.

De vloer leggen

Het leggen van marmoleum is vakwerk. Door onze jarenlange ervaring met het leggen van deze vloeren, kunnen wij uw vloer professioneel voor u leggen in de omgeving Grave, Wijchen en Schaijk. Wilt u uw marmoleum vloer liever zelf leggen? Dan is er ook een klikvariant verkrijgbaar.

Een uitgebreid assortiment

Onze collectie marmoleum vloeren bestaat uit verschillende merken. De bekendste is Marmoleum, met het nog steeds moderne marmereffect. Daarnaast hebben wij ook strakke marmoleum vloeren uit de Walton collectie en unieke reliëfvloeren uit de Touch collectie in ons assortiment. Wanneer u op zoek bent naar een marmoleum vloer, kunt u bij Megens Woninginrichting kiezen voor verschillende merken, kleuren en patronen. Brengt u eens een bezoekje aan onze winkel in het hartje van Grave om de collectie te komen bekijken. Natuurlijk adviseren wij u graag bij de keuze van een (nieuwe) vloer. Vast inspiratie opdoen? Klik op onderstaande link!

 

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Dan kunt u natuurlijk altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ook interessant voor u: PVCParketTapijtVinylLaminaat of Karpetten.


Social MediaTwitter berichten

Geplaatst op: 01-12-2017
Interieuradvies dag op 9 december 45 minutes • Gratis Tijdens een persoonlijk interieuradvies van 45 minuten kan... https://t.co/1G2ccSKuW2
Geplaatst op: 04-11-2017
Interieuradvies dag op 9 december 45 minutes • Gratis Tijdens een persoonlijk interieuradvies van 45 minuten kan... https://t.co/dFbcCz7syP

Coral houdt vuil buiten

Uw vloer blijft er jarenlang schoon en representatief uitzien als u gebruik maakt van een Coral schoonloopmat. Of er nu sprake is van regen, sneeuw, zand of modder. Een schoonloopmat van Coral houdt zowel vuil als vocht buiten de deur. Coral is er in verschillende kwaliteiten en kleuren zodat er altijd een mooie combinatie met uw vloer gemaakt kan worden.

Realisatie & Design: Tagnick Webdevelopment