Laminaat

Een laminaatvloer is een vloer waar u jaren lang plezier van kunt hebben. Laminaat heeft qua uitstraling vaak iets weg van parket, maar is wel degelijk anders. Een laminaat vloer wordt opgebouwd uit verschillende lagen: een kunststof onderlaag, een sterke vezelplaat, een laag hoogwaardig bedrukt papier en een kunststof bovenlaag die de vloer beschermt tegen beschadigingen. De laag bedrukt papier bepaald het uiterlijk van de vloer en doordat er vaak wordt gekozen voor een ‘hout look’ hebben laminaat en parket een soortgelijke uitstraling. Doordat de uitstraling van laminaat in feite wordt bepaald door een laag bedrukt papier, zijn er eindeloos veel verschillende soorten laminaat. Dit biedt voor de inrichting van u interieur natuurlijk erg veel voordelen.

De voordelen van laminaat

Naast het feit dat laminaat in enorm veel verschijningsvormen verkrijgbaar is, heeft dit vloertype ook nog veel andere voordelen. Allereerst kan laminaat goed tegen een stootje; de vloer is erg kras- en deukvast en leefsporen tekenen zich maar nauwelijks af op dit vloertype. Ook is laminaat erg onderhoudsvriendelijk. Het hoeft niet geboend, gelakt of geschuurd te worden en de vloer af en toe afnemen met een vochtige doek is voldoende. Kiest u voor een laminaat vloer? Dan is ook de eenvoudige vorm van leggen een groot voordeel. Laminaat kan namelijk gemakkelijk (zelf) in elkaar worden geklikt en kan in korte tijd bij u thuis worden neergelegd. Dit flinke aantal voordelen maakt de laminaat vloer tot een populair vloertype dat zeker het overwegen waard is wanneer u op zoek bent naar een (nieuwe) vloer.

Een uitgebreid assortiment

Bij de keuze van een laminaat vloer, kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment. In ons assortiment vindt u verschillende soorten laminaat die wij op basis van kwaliteit en uitstraling voor u hebben geselecteerd. De afbeeldingen hieronder geven u vast een impressie van de laminaatsoorten die u in onze collectie aantreft. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom in onze winkel in Grave om de verschillende laminaatsoorten te komen bekijken. Vanzelfsprekend adviseren wij u graag bij de keuze van uw nieuwe vloer en gaan we graag samen met u op zoek naar het laminaat dat het beste bij u en uw woning past.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Dan kunt u natuurlijk altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ook interessant voor u: PVCParketTapijtVinylLinoleum of Karpetten.


Social MediaTwitter berichten

Geplaatst op: 01-12-2017
Interieuradvies dag op 9 december 45 minutes • Gratis Tijdens een persoonlijk interieuradvies van 45 minuten kan... https://t.co/1G2ccSKuW2
Geplaatst op: 04-11-2017
Interieuradvies dag op 9 december 45 minutes • Gratis Tijdens een persoonlijk interieuradvies van 45 minuten kan... https://t.co/dFbcCz7syP

Coral houdt vuil buiten

Uw vloer blijft er jarenlang schoon en representatief uitzien als u gebruik maakt van een Coral schoonloopmat. Of er nu sprake is van regen, sneeuw, zand of modder. Een schoonloopmat van Coral houdt zowel vuil als vocht buiten de deur. Coral is er in verschillende kwaliteiten en kleuren zodat er altijd een mooie combinatie met uw vloer gemaakt kan worden.

Realisatie & Design: Tagnick Webdevelopment