Karpet op maat

Een harde vloerbedekking zoals laminaat, PVC, Vinyl en hout is enorm populair. Zo’n harde vloer vraagt om een mooi vloerkleed om warmte, sfeer en comfort in uw kamer te brengen. Daarnaast leent een parket op maat zich ideaal om verschillende elementen in uw woning met elkaar te verbinden. Denk aan een vloerkleed in uw zithoek dat van alle losse meubelen één geheel maakt.

Eindeloze mogelijkheden

Karpetten zijn bij ons verkrijgbaar in alle denkbare kleuren, materialen en structuren. Zo hebben we luxe hoogpolige karpetten in ons assortiment, kunt u bij ons terecht voor natuurlijke karpetten van kokos en sisal en hebben wij ook wollen karpetten in onze collectie. Bovendien zijn er verschillende afwerkingen mogelijk. Denk aan festonneren, blind banderen of een karpet met een decoratieve band. Onze karpetten worden aangeboden in standaard afmetingen maar het is altijd mogelijk een karpet op maat te laten maken. Door deze eindeloze mogelijkheden, is het mogelijk uw karpet geheel op uw woonwensen af te stemmen. Zo is er altijd een karpet dat goed bij u en uw interieur past!

Advies op maat

Natuurlijk adviseren wij u graag bij de aankoop van een karpet. Wij nodigen u graag uit om langs te komen in onze winkel om het assortiment te komen bekijken. Samen met u onderzoeken we graag welk parket het beste bij u, uw interieur en uw woonwensen past.

Heeft u vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Ook interessant voor u: PVC, parket, tapijt, vinyl, laminaat of linoleum.


Social MediaTwitter berichten

Geplaatst op: 01-12-2017
Interieuradvies dag op 9 december 45 minutes • Gratis Tijdens een persoonlijk interieuradvies van 45 minuten kan... https://t.co/1G2ccSKuW2
Geplaatst op: 04-11-2017
Interieuradvies dag op 9 december 45 minutes • Gratis Tijdens een persoonlijk interieuradvies van 45 minuten kan... https://t.co/dFbcCz7syP

Coral houdt vuil buiten

Uw vloer blijft er jarenlang schoon en representatief uitzien als u gebruik maakt van een Coral schoonloopmat. Of er nu sprake is van regen, sneeuw, zand of modder. Een schoonloopmat van Coral houdt zowel vuil als vocht buiten de deur. Coral is er in verschillende kwaliteiten en kleuren zodat er altijd een mooie combinatie met uw vloer gemaakt kan worden.

Realisatie & Design: Tagnick Webdevelopment